مقالات

پیشگیری از کرونا

پیشگیری از کرونا

پیشگیری و درمان بیماری کرونا

پیشگیری از کرونا

پیشگیری از کرونا

با شیوع ویروس کرونا همه متخصصین بهداشت باور داشتند که علی رغم نبود واکسن برای این بیماری، با رعایت اصول بهداشتی، شستن مکرر دست ها و ضدعفونی منزل، خودرو و محل کار و سایر مکان های پرتردد، می توان تا حدود زیادی از ابتلا به کرونا پیشگیری کرد.
سالمندان، افرادی که دارای بیماری های زمینه ای مانند دیابت، بیماری های قلبی و عروقی و خانم های باردار بیشتر از همه گروه های مستعد ابتلا به بیماری حاصل از ویروس کرونا هستند. نکته بسیار مهم و قابل توجه درباره ویروس کرونا قابلیت انتشار از راه تماس نزدیک با فرد مبتلا، دست زدن به وسایل آلوده و انتشار از راه هوا است.
برای پیشگیری از کرونا باید به طور مرتب و صحیح اقدام به شستشوی کامل دست ها کنیم و از دست دادن و روبوسی با افراد به خصوص کسانی که دارای علائمی مثل سرفه یا عطسه هستند، باید پرهیز کرد.

نکات مهم در پیشگیری از کرونا

ماسک زدن به صورت اصولی و مدام در شرایطی که بیرون از منزل و در مکان های پرتردد و خیابان ها هستیم، مانع از پخش شدن ترشحات تنفسی به اطراف، هنگام عطسه کردن، می شود. باید توجه داشته باشیم که علاوه بر ماسک زدن باید فاصله 5/1 متری را نیز از افراد حفظ کنیم. در استفاده از ماسک فراموش نکنیم که ماسک ها باید به صورت دوره های کوتاه شست و شو و ضدعفونی و یا به دور انداخته شوند. تماس دست با ماسک آلوده باعث ابتلا به بیماری کرونا خواهد شد.

برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا از تماس دست آلوده، مخصوصا هنگام حضور در مترو، اتوبوس، بی آر تی و سایر وسائط نقلیه عمومی، با چشم، صورت و گوش باید خوودداری کنیم.
تا حد امکان سفر غیر ضروری یا حضور در اماکن شلوغ را باید محدود شوند و از رفتن به مکان های پرتردد تا زمانی که وزارت بهداشت تحت کنترل بودن این بیماری را اعلام می کند کاملاً باید پرهیز کرد. اگر تغییر تنفسی و علائم سرماخوردگی به خصوص تب داشته باشیم، حتماً به پزشک مراجعه کنیم. مصرف مایعات زیاد و رژیم غذایی سالم نیز از عوامل مهم پیشگیری از کرونا است.

پیشگیری از کرونا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *